Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prišiel o mamu, o pár dní ho našli bez života
Zdielať na

Prišiel o mamu, o pár dní ho našli bez života

MODRÝ KAMEŇ / Pravdepodobne nezvládol smrť najbližšej osoby a spáchal samovraždu. Úmrtie 57-ročného Ľubomíra vyšetrujú policajti. Jeho zakrvavené telo našli kamaráti v dome, ktorý nebol zamknutý.

Mužovi z Modrého Kameňa v nedeľu umrela mama. O päť dní neskôr našli mŕtveho aj jeho. Kamaráti s ním boli naposledy v pondelok. Jeden z nich tvrdí, že smrť najbližšej osoby neznášal ľahko. Odvtedy sa však už medzi nimi neukázal, nezahliadli ho ani na ulici. V stredu dokonca nebol ani na pohrebe svojej mamy. Dnes to už kamarátom začalo byť podozrivé.

"Sused z ulice sa pýtal, že 3 dni ho nie je vidno, tak kolega z dychovky, že poďme pozrieť. Tak sme videli," hovorí Jozef, kamarát nebohého muža.

Pohľad, na ktorý len tak ľahko nezabudnú. Ľubomíra našli bez známok života, všade bolo veľa krvi, muž mal rezné rany na zápästí. Všetko podľa neho nasvedčovalo tomu, že si na život siahol sám.

"Všetko bolo odomknuté a v dome mal nachystaný oblek, na pohreb asi," hovorí Jozef. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. Na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená súdna pitva. Ak pitva preukáže, že zomrel bez cudzieho zavinenia, polícia trestné stíhanie zastaví.

V bezvýchodiskovej životnej situácii mnohí siahnu po krajnom riešení:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy