Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pod Tatrami došlo k trom nehodám, na troch miestach v rovnakom čase
Zdielať na

Pod Tatrami došlo k trom nehodám, na troch miestach v rovnakom čase

TATRY / Vo štvrtok podvečer došlo pod Tatrami v takmer rovnakom čase k trom dopravným nehodám na troch rôznych miestach. Účastníci, vrátane malých detí, utrpeli ľahké ale aj veľmi vážne zranenia.

Pri obci Ľubica sa zrazili 4 osobné autá, v jednom z nich sedelo aj maloleté dieťa. To neutrpelo vážne zranenia, bolo záchranármi ošetrené na mieste. O poškodené autá sa postarali kežmarskí hasiči. Aby neblokovali frekventovanú hlavnú cestu, presunuli autá na parkovisko čerpacej stanice a tu vodičov vypočul dopravný policajt. 

Alkohol nemal v dychu žiadny zo 4 vodičov. Jeden z nich nestihol zabrzdiť a narazil do auta pred ním, a to následne narazilo do ďalšieho - do Felície, ktorej vodič chcel odbočiť. 

V Tatranskej kotline narazilo osobné auto do dreveného medveď na betónovom podstavci pri hlavnej ceste. V aute sedeli dve maloleté deti a dvaja dospelí. Deti a jeden dospelí skončili v nemocnici. Po tejto nehode zasahovali popradskí hasiči aj medzi Smokovcom a Popradom. Tu za zatiaľ nejasných okolností vodič zišiel z cesty tak, že prerazil zvodidlá, prevrátil sa a skončil desiatky metrov v poli. V aute bol sám. V bezvedomí ho záchranári previezli do nemocnice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy