Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hromadná nehoda pri Trnave. Na mieste zasahovali leteckí záchranári
Zdielať na

Hromadná nehoda pri Trnave. Na mieste zasahovali leteckí záchranári

Archívna reportáž

BOLERÁZ / V obci pri Trnave momentálne zasahujú hasiči. Dve osobné autá sa zrazili s nákladiakom. Pri nehode sa zranili tri osoby, ktoré utrpeli zranenia rôzneho rozsahu.

B​olo krátko po desiatej hodine dopoludnia, keď od obce Boleráz v smere na Trstín smeroval vodič nákladného auta. No zrejme si pred sebou nevšimol stojaci VW Golf, ktorý odbočoval vľavo. "Zozadu do neho narazil, pričom Golf bol následne odhodený do oprotiidúceho auta Hyundai. V dôsledku zrážky došlo k ťažkému zraneniu vodiča v aute Hyundai," vyjadrila sa hovorkyňa polície Mária Linkešová. Po zrážke sa okrem vodiča zranila aj jeho spolujazdkyňa, ako aj vodič Golfu.

Na miesto nehody smerovali hasiči z Trnavy. Tí poskytli zraneným prvú pomoc a následne si ich prevzali záchranári. Na miesto dorazil aj vrtuľník. Do trnavskej nemocnice transportovali 46- ročného muža osobného auta.  Našťastie neutrpeli ťažké zranenia. Do nemocnice išli na kompletné vyšetrenie. Ani jedne z vodičov pred jazdou nepil. Policajti cestu na nevyhnutne potrebný čas uzavreli.

Pri Piešťanoch došlo k vážnej nehode. Vyžiadala si svoju obeť, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy