Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kamarát ho v krčme sotil do steny. O pár hodín zomrel
Zdielať na

Kamarát ho v krčme sotil do steny. O pár hodín zomrel

BARDEJOV / V Bardejove zomrel 41-ročný muž. Večer pred smrťou bol v krčme, kde ho kamarát, s ktorým spoločne popíjali, sotil do steny. Pri náraze si poranil hlavu a spadol na zem. Nasledujúci deň náhle zomrel. Či to bolo na následky zranenia alebo sa mu osudným stalo niečo iné, vyšetruje polícia.

V jednom z bardejovských podnikov spoločne popíjala trojica mužov. Podľa ženy, ktorá pracuje za barom, sa jeden z nich postavil k stene a druhý ho sotil tak nešťastne, že si poranil hlavu a skončil na zemi. "Bol čelom k stene a ten ho sotil, silno, zaznel náraz, skĺzol na zem a tam sme ho preberali," povedala zamestnankyňa podniku. 

Zraneného muža odviezli záchranári do bardejovskej nemocnice. Odtiaľ ale na vlastnú žiadosť odišiel. "Pacient bol ošetrený na urgentnom príjme chirurgickej pohotovosti, navrhovanú hospitalizáciu odmietol, v doprovode príbuzných odišiel," uviedol riaditeľ bardejovskej nemocnice Marián Petko.

"Potom ráno sme sa dozvedeli, že podpísal reverz a doma zomrel," povedala zamestnankyňa podniku. Či sa mu stalo osudným práve zranenie z baru alebo niečo iné, ukážu až výsledky pitvy. "To by vám povedali viacerí, že ten náraz bol taký silný, že to určite z toho. To proste jak rana z dela, to bolo počuť na celú krčmu ten náraz," uviedla zamestnankyňa. "Vyšetrovateľ začal v tomto prípade pre zločin zabitie," povedala policajná hovorkyňa v Prešove Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy