Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadná smrť v Seredi. Zohavené telo muža našla v dome jeho dcéra
Zdielať na

Záhadná smrť v Seredi. Zohavené telo muža našla v dome jeho dcéra

SEREĎ / Niekoľko dní ležal mŕtvy v dome a jeho zohavené telo objavil sused. Policajti celé hodiny na mieste zbierali stopy. Nevedeli či mužovi na druhý svet niekto nepomohol.

Jozef (61) žil v rodinnom dome na začiatku Horého Čepeňa mestskej časti mesta Sereď. Mŕtveho muža našla v dome jeho dcéra, ktorú kontaktoval sused. Ten zo svojho pozemku videl cez okno do kuchyne na zemi nehybne ležať jeho telo. 

Jozef bol chorý na nohy, podľa neoficiálne potvrdených informácií TV JOJ mal mať po tele otvorené rany, najmä v oblasti hrudníka, krku či tváre. Nie je vylúčené, že mužovo bezvládne telo ležalo v kuchyni na chrbte aj celý týždeň.

Dvere do domu boli odomknuté, brána ale bola zamknutá. Na dvore bol uviazaný pes. Na mieste sa nedalo vylúčiť cudzie zavinenie. Čo sa v dome stalo, čo  tragickej udalosti predchádzalo a aké sú presné príčiny smrti určí až nariadená súdna pitva.

"Polícia prizvala na miesto udalosti aj súdneho znalca z odboru lekárstvo, ktorý sa vyjadrí k príčine smrti," informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Ohliadajúci lekár sa na mieste nevedel jednoznačne vyjadriť k príčine úmrtia. Privolaný súdny znalec vylúčil cudzie zavinenie, ako predbežnú príčinu smrti stanovil zdravotné problémy, nariadil aj vykonať pitvu. Polícia až potom mohla prípad trestnoprávne kvalifikovať. "Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre usmrtenie," dodala Linkešová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy