Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nehoda na diaľnici D2. Kamión pritlačil auto o betónové zvodidlá
Zdielať na

Nehoda na diaľnici D2. Kamión pritlačil auto o betónové zvodidlá

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Na diaľnici D2 v smere do Malaciek došlo k zrážke nákladiaka s osobným autom. Po náraze skončilo auto pritlačené k betónovému zvodidlu. Na mieste zasahovali aj záchranári, ktorí museli dve zranené osoby previezť do nemocnice.

Krátko popoludní došlo k nehode na diaľnici D2. Nákladiak sa zrazil s osobným autom v tesnej blízkosti zjazdu z diaľnice do mestskej časti Bratislava - Dúbravka. Vodič nákladiaku prechádzal v pravom jazdnom pruhu, kde dostal pravdepodobne defekt. Nad riadením tak stratil kontrolu a prešiel do ľavého jazdného pruhu, kde sa zrazil s autom značky Volkswagen Passat. 

"Osobné vozidlo zostalo po dopravnej nehode zakliesnené medzi nákladným motorovým vozidlom a stredovými betónovými zvodidlami," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Úsek bol prejazdný len v pravom jazdnom pruhu. 

Na miesto smerovali aj záchranári, ktorí pomáhali dvom zraneným - vodičovi a spolujazdcovi z osobného auta. "Záchranári ošetrili dve ľahko zranené osoby, ktoré následne previezli do nemocnice na Kramároch," vyjadrila sa pre TV JOJ hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"Alkohol bol u oboch vodičov účastných na tejto dopravnej nehode vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom objasňovania dopravných policajtov," dodala Mihalíková. 

Pozrite si reportáž o tragickej nehode. Zrazilo sa viac ako 100 áut, medzi nimi aj kamióny: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy