Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Len trojročný chlapček prišiel o život. Údajne ho týral otčim
Zdielať na

Len trojročný chlapček prišiel o život. Údajne ho týral otčim

PRAHA / Česká republika je otrasená správou o smrti malého dieťatka. Vo väzbe sedí jeho otčim, ktorý ho mal podľa obvinenia policajtov týrať. Hrozí mu za to 12-ročné väzenie. Na sociálnych sieťach sa ľudia búria a spisujú petíciu.

Malý Mareček mal mať budúci týždeň oslavu svojich tretích narodenín. Už nie je medzi živými. Pred domom, kde došlo k hroznej tragédii, je malé pietne miesto. Ľudia sem nosia kvety, plyšové hračky a píšu odkazy matke dieťaťa.

Pani Zdena bola kamarátka s matkou, dieťa poznala od narodenia: "Je mi ho strašne ľúto, poznala som ho odmalička. Krásny chlapček to bol."

Polícia je na informácie skúpa, čaká na výsledky súdnych posudkov, či smrť nastala následkom týrania. Z toho obvinila otčima. Podľa miestnych všetci vedeli, že ho mlátil, aj susedia, nikto ale nič nenahlásil.

Matka nebola doma, pre denník Blesk sa vyjadrila, že o bití svojho dieťaťa vedela, netušila ale, že sa stane niečo tak hrozné. Ľudia sú zdesení, atmosféra a napätie medzi miestnymi rastie. Spisujú petíciu za prísnejšie potrestanie páchateľa.

Žiaľ najčastejšie za týraním a ubližovaním malým bezbranným deťom stoja ich najbližší:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy