Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrť v Petržalke. V byte našli dorezaného muža s igelitovým vreckom na hlave
Zdielať na

Smrť v Petržalke. V byte našli dorezaného muža s igelitovým vreckom na hlave

BRATISLAVA / Porezané zápästie, rany v bruchu a na hlave igelitové vrecko. Takto našli 32 ročného Petra v byte v bratislavskej Petržalke. Policajti vyšetrujú za akých okolnosti prišiel muž o život. Upozorňujeme, že nasledujúci článok nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Peter (32) mal v štvorizbovom byte na prvom poschodí bývať podľa niektorých obyvateľov panelákového domu na Znievskej ulici v podnájme. No veľmi ho nepoznali. To, že sa niečo stalo tušili podľa zaparkovaných policajných áut.

K tragédii malo prísť v podvečerných hodinách. Krátko po oznámení dorazili na miesto policajti a kriminalisti. Tí zaisťovali stopy do neskorých nočných hodín.

Muž mal ležať v jednej z izieb a v čase, keď ho našli mu už nedokázali pomôcť. "Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza muž s rezným poranením zápästia a viacerými bodnými poraneniami v oblasti brucha," informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 

Keďže mal rôzne zranenia a ešte aj igelitové vrecko na hlave, sa spočiatku pracovalo s verziou, že ho niekto usmrtil. Súdna lekárka po obhliadke tela síce túto verziu nepotvrdila, no ani nevyvrátila a nariadila pitvu.

"Vyšetrovateľ OR PZ v Bratislave V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. V prípade, ak sa ďalším vyšetrovaním preukáže, že nebohý si smrť privodil sám, trestné stíhanie bude zastavené," dodal Szeiff. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy