Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nebezpečná jazda ich pripravila o život. Jedného z mužov odhodilo až na pole
Zdielať na

Nebezpečná jazda ich pripravila o život. Jedného z mužov odhodilo až na pole

LEVICE / Riskantné predbiehanie stálo život 34-ročného muža a jeho o rok staršieho kamaráta. Tragická zrážka sa stala ráno na ceste medzi Želiezovcami a Hronovcami. Predbiehanie vodičovi nevyšlo a vrazil do stromu. Polícia zatiaľ nevie, kto z dvojice sedel za volantom.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Vozidlo, v ktorom sedeli dvaja muži, predchádzalo auto idúce pred nimi. Vodič, prebiehanie nezvládol a dostal šmyk, auto vyletelo z cesty a bočnou stranou vrazilo do stromu. Po náraze muži vyleteli z vraku auta, jeden skončil v poli a druhý zostal zakliesnený pod autom. Pravdepodobne nemali zapnuté bezpečnostné pásy. 

Na miesto už zakrátko smerovali záchranárske zložky. Mužom ale už pomôcť nedokázali. Obaja boli na mieste mŕtvi. Náraz bol taký silný, že auto roztrhalo na kusy. Obaja muži boli zo Želiezoviec odkiaľ aj smerovali, do cieľa cesty už neprišli. Podľa svedkov sa pod všetko okrem predbiehania podpísala rýchlosť.  

Policajti na mieste zaistili aj stopy, príčiny nehody vyšetruje aj znalec z odboru dopravy. Keďže obaja muži po náraze z auta vyleteli nateraz nie je jasné , kto sedel za volantom.

Vážna nehoda v Hriňovej mohla spôsobiť ekologickú katastrofu. Pozrite si reportáž, čo sa v skutočnosti odohralo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy