Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia zverejnila video z nehody na D1. Auto po zrážke s kamiónom skončilo na streche
Zdielať na

Polícia zverejnila video z nehody na D1. Auto po zrážke s kamiónom skončilo na streche

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Pred niekoľkými týždňami sa na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy stala dopravná nehoda. Kamión sa tu zrazil s osobným autom. Polícia teraz z tejto nehody zverejnila video. Vodič kamiónu vytlačil druhého vodiča doslova z cesty.

Na diaľnici D1 smerom z Bratislavy sa zrazil kamión s osobným autom. Podľa záberov, ktoré zverejnila polícia na svojej facebookovej stránke to vyzerá tak, že vodič kamióna auto doslova vytlačil z jazdného pruhu. Osobné auto sa následkom zrážky prevrátilo na strechu v strednom jazdnom pruhu. Vodiča (31) previezla RPZ k ošetreniu do jednej z nemocníc. K zraneniu iných osôb nedošlo a prítomnosť alkoholu v dychu bola vykonanou dychovou skúškou u účastníkov dopravnej nehody vylúčená. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na približne 10000 eur. 

​Policajti súčasne museli riešiť aj okoloidúcich vodičov, ktorí si nehodu fotili a nakrúcali. Niektorí vodiči sa bez pokuty nezaobišli. Viac v článku TU: 

Pred pár dňami došlo k nehode, pri ktorej zomrel jeden muž. V jeho aute našli lieky. Pozrite si reportáž, čo sa vlastne odohralo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy