Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nebezpečným cúvaním spôsobil tragédiu. V manévri pokračoval aj po zrážke ženy
Zdielať na

Nebezpečným cúvaním spôsobil tragédiu. V manévri pokračoval aj po zrážke ženy

Archívna reportáž

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Pred priechodom pre chodcov došlo k tragédii. Vodič nebezpečným cúvaním narazil do 84- ročnej ženy. Aj napriek tomu, že žena spadla po náraze na cestu, muž pokračoval v cúvaní. Polícia v prípade už začala trestné stíhanie.

V utorok krátko po 14.00 hodine došlo pred priechodom pre chodcov k smrteľnej zrážke. Šesťdesiatjedenročný vodič Škody Superb cúval a pravdepodobne si nevšimol blížiacu sa chodkyňu. Do 84- ročnej ženy narazil. Po náraze spadla na cestu, no vodič aj tak pokračoval v cúvaní. Polícia mu po príchode na miesto dala fúkať. Dychová skúška bola negatívna.

​Záchranári previezli ženu do nemocnice, kde ale večer svojim zraneniam podľahla. "Prípad prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová . 

K vážnej nehode došlo aj na Záhorí, auto zostalo na šrot: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy