Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zvodnosti ženy nevedia odolať ani vplyvní muži. Ako to robia?
Zdielať na

Zvodnosti ženy nevedia odolať ani vplyvní muži. Ako to robia?

BRATISLAVA / Už z histórie je známe, že zvodné ženy sa snažili opantať aj veľmi vplyvných mužov. Najnovšie im v tom pomáhajú aj moderné technológie a internet. Známa sexuologička vysvetľuje, ako to tieto ženy robia a ako reaguje muž. Tvrdí, že muži kráse a zvodnosti nevedeli odolať už od nepamäti.

"Je to zúfalé naozaj. V tom parlamente už chodí kde kto. Ja som tam také nejaké princezničky sem tam stretal. Niekedy tam také s tými vysokými podpätkami chodili. Ale aj mám manželku 20 rokov, ja sa nepozerám po nich," vraví Alojz Hlina, predseda KDH. 

Odborníčka Danica Caisová tvrdí, že rolu v tom hrá vždy ponuka a dopyt. "Väčšina mužov príťažlivým ženám neodolá. Dajú aspoň nejakú konverzáciu."

Moderná príťažlivosť 

V súčasnosti ide najmä o moderné technológie a anonymné možnosti na sociálnych sieťach. "Teraz ten sexepíl treba ohmatať v tej konverzácii s tou dotyčnou osobou. Ak sa tá osoba na druhej strane javí príťažlivá a ešte je aj ochotná na komunikáciu, tak rozhodne sa do tej konverzácie muž pustí," vysvetľuje ďalej Caisová. 

Jeden z tých, ktorý nemal problém priznať kontakt s Alenou Zs. je Boris Kolár, ktorý tvrdí, že v tom čase ešte nebol v politike. "Ja som ju mal na facebooku pred desiaitmi rokmi. Čo som v politike, som s ňou nebol v žiadnom kontakte." No tvrdí, že on ju v Národnej rade nevidel.

Zvodnosť a tajomstvá 

Odborníčka tvrdí, že muži príťažlivým ženám nevedeli odolať už v Starom Egypte, v Starom Ríme, až po Stredovek. "Je to o tých zvodných ženách, ktoré majú nádherný sexepíl, o ktorých 9 z 10 mužov povie, že sú príťažlivé a že sa im nedá odolať," vraví Caisová. 

Podľa sexuologičky je to spočiatku najmä o zvodnosti a o erotike a o pikantnej konverzácii. Postupne sa to môže vyvinúť do takého vzájomného vzťahu, v ktorom sa nedá vylúčiť, že muži stratia ostražitosť a pocit rizika a nebezpečenstva. "Najmä preto, že ženy opradené takýmto tajomstvom sexepílu, dokážu byť veľmi málo nebezpečné. Takže tí muži sa cítia mimoriadne bezpečne. A preto sú ochotní zveriť aj nejaké tajomstvá, ktoré by bežne hádam nezverili ani svojmu najlepšiemu kamarátovi," dodala Caisová. 

S vplyvnými mužmi sa mala stretávať aj obvinená z objednávky vraždy Kuciaka, Alena Zs. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy