Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pre parkovanie na deliacej čiare parkovacích boxov ju brutálne napadol. Facky striedali vulgárne nadávky
Zdielať na

Pre parkovanie na deliacej čiare parkovacích boxov ju brutálne napadol. Facky striedali vulgárne nadávky

NITRA / Sedemdesiatročný dôchodca, ktorý pre zlé parkovanie zbil tridsaťtriročnú ženu má už na krku obvinenie. O tomto šokujúcom prípade z Nitry sme hovorili pred pár mesiacmi. Mužovi sa totiž nepáčilo ako mladá mamička pred obchodným domom parkuje. Aj napriek výhovorkám sa mu teraz bitku podarilo dokázať.

Mamička dvoch detí s autom stála pred obchodným domom. Dôchodcovi sa však nepáčilo, ako zaparkovala. "Kolesom som presahovala cez čiaru," popísala začiatok incidentu napadnutá žena. Uznáva, že stála na čiare ale iba preto, že zle parkovalo aj vozidlo vedľa nej. V tej chvíli išiel okolo autom 70-ročný muž. Keď to uvidel spustil spŕšku nadávok. "Začal mi vulgárne nadávať, že ako to parkujem a ja som mu odpovedala, že o chvíľu odchádzam," pokračuje v príbehu napadnutá.

​Dôchodcovi odporučila, aby postál inde, že tam je voľné miesto, čo aj urobil. K žene však následne pribehol s krikom a začal ju biť. "Hneď mi jednu vlepil a ako psychopat mi začal dávkovať rany do tváre," tvrdí obeť. Žena si stihla odfotografovať aj mužove vozidlo. Polícia vedela, že útočníkom je 70-ročný muž. Ten, ale tvrdil že sa nič také nestalo. "Že sa ku mne priblížil a vôbec sa ma nedotkol a ma neudrel," hovorí napadnutá. Polícii sa útočníka podarilo usvedčiť aj vďaka svedkovi, ktorý sa ozval až z východu. "Svedok potvrdil, že som bola niekoľko krát udretá do hlavy," tvrdí napadnutá žena.

"70-ročnému mužovi z Nitry už bolo vznesené obvinenie pre prečin výtržníctva," tvrdí Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Za bitku na parkovisku si tak muž z Nitry narobil problémy. Napadnutá žena utrpela aj šok a aj pár mesiacov po útoku priznala, že má pri parkovaní strach: "Či ma niekto neprenasleduje kvôli tomu ako som zaparkovala, je to veľmi nepríjemný pocit."

​Reportáž nakrútenú krátko po incidente si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy