Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomoc policajta sa skončila nehodou. Zachytil ho vodič kamióna
Zdielať na

Pomoc policajta sa skončila nehodou. Zachytil ho vodič kamióna

ĽUBOCHŇA / Neďaleko Ružomberka došlo ráno k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranil policajt. Ten usmerňoval dopravu, keď ho zachytil náves kamióna. Policajta odhodilo do záveja vedľa cesty.

V piatok v skorých ranných hodinách prechádzala policajná hliadka Žilinským krajom. Najskôr sa rozhodli pomôcť mužovi, ktorému došiel benzín tým, že vozidlo tlačili. Následne v obci Ľubochňa - časť Korbelka, si všimli odstavený kamión, ktorý mal tentoraz defekt a spomaľoval tak premávku. Keďže vozidlo zostalo nepojazdné, policajná hliadka musela dopravu riadiť. Vozidlo stálo v nebezpečnom úseku, pár desiatok metrov za zákrutou. Výstražný trojuholník kamionistu mal na mieste spadnúť, jeden z policajtov sa ho rozhodol preto napraviť.  

Zo zákruty ale vyšiel ďalší kamión, ktorý návesom zachytil jedného z nich. Štyridsaťjedenročného policajta odhodilo po náraze do snehu vedľa cesty, sťažoval sa na bolesti ruky a chrbta. Záchranári ho ošetrili a previezli do ružomberskej nemocnice. Jeho stav si našťastie nevyžiadal ďalšiu hospitalizáciu.

Kamionistu podrobili jeho kolegovia dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Okolnosti nehody vyšetrujú.

Pred niekoľkými mesiacmi došlo k vážnej nehode aj medzi cyklistom a kamiónom. Vozidlo ho zachytilo: 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy