Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pod zákazníkom herne sa preborila strecha. Ostal v bezvedomí
Zdielať na

Pod zákazníkom herne sa preborila strecha. Ostal v bezvedomí

LIPTOVSKÝ HRÁDOK / V Liptovskom Hrádku sa včera podvečer vážne zranil 33-ročný muž, pod ktorým sa preborila strecha. Muž sa snažil očistiť zasnežený satelit. Z výšky asi štyroch metrov spadol podľa svedkov nešťastne rovno na hlavu. Veronika Daubnerová vie viac.

Bolo krátko pred 17:00 hodinou, keď sa predajňou potravín v Liptovskom Hrádku ozvala rana. Predavačky neverili vlastným očiam, no do vstupnej chodby sa im zo strechy preboril muž. Išlo o zákazníka z blízkej herne, ktorý sa ponúkol, že očistí zasnežený satelit.

​V herni mali mať problémy s televíznym signálom počas celého dňa. Na strechu sa muž dostal pomocou rebríka, zakrátko na to sa pod ním preboril panel z plexiskla.

"Jednotka bola privolaná k zranenej osobe, ktorá pravdepodobne padla zo strechy obchodného domu. Mala poranenú hlavu, nakoľko padla na dlažbu," uviedol veliteľ zásahu Dušan Sabaka. 

Muž (33) bol v bezvedomí, pri páde utrpel vážne poranenie hlavy. Záchranári ho po ošetrení previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši. Zamestnanci herne, rovnako ako vedúca z obchodu, odmietli nešťastnú udalosť pred kamerou akokoľvek komentovať.

Pre sneh vyliezli na strechu aj horolezci. Čistili hrad. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy