Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Na golfovom ihrisku pri Báči sa upálil muž
Zdielať na

Na golfovom ihrisku pri Báči sa upálil muž

BÁČ / Na golfovom ihrisku v Báči sa stala tragédia. Muž, ktorý na miesto prišiel na vozidle, spáchal na pozemku golfového ihriska samovraždu - upálil sa.

O tragickej udalosti informoval portál parameter.sk. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania bol prípad najprv preverovaný ako dopravná nehoda. Na hlavnej ceste sa v blízkosti golfového ihriska nachádzalo odstavené auto. Na miesto bola privolaná policajná hliadka.

Po príchode policajti zistili, že auto s bratislavským evidenčným číslom poškodené nie je a nikto sa v ňom nenachádza. Nebohý muž mal podľa polície zaparkovať svoje auto a približne dvesto metrov prejsť pešo na pozemok golfového ihriska. Následne sa mal poliať benzínom a zapáliť. Podľa dohadov odborníkov malo k smrti dôjsť niekedy medzi ôsmou a pol druhou popoludní. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Martin Krajčovič z KR HaZZ Trnava hovorí: "Hasiči krátko pred 14. hodinou zo Šamorína boli vyslaní na miesto udalosti k uhoretej osobe. Po príchode na miesto udalosti ohraničili miesto páskou a odovzdali miesto udalosti príslušníkom policajného zboru."

Jednať sa malo o 47-ročného Bulhara zo seneckého okresu, bydliskom z Hamuliakova. Muži zákona ho našli na základe hlásenia jeho príbuzného a to podľa údajov GPS. Špeciálne vycvičený pes mal za úlohu zistiť prítomnosť horľavej látky.

Mária Linkešová z KR PZ Trnava dodáva: "Okolnosti úmrtia 47 ročného Bulhara vyšetrujeme ako usmrtenie. Obhliadajúci lekár za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonať súdnu pitvu."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy