Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajná razia. Kukláči zadržali muža pôvodom z Albánska
Zdielať na

Policajná razia. Kukláči zadržali muža pôvodom z Albánska

ZBEHY / Policajti v piatok v Zbehoch urobili raziu, pri ktorej zadržali miestneho podnikateľa, ktorý v obci býva a aj podniká. Z miesta odviezli auto a rôzne veci. Malo ísť o výpomoc rakúskym kolegom. Naše policajné prezídium akciu odmietlo komentovať.

Policajti vtrhli do bytu, ako aj mužovej reštaurácie ráno okolo 6 hodiny. "Ja som len videl jedno žandárske auto prejsť a iné som nevidel nič," uviedol obyvateľ obce. 

Kukláči, zadržali muža podľa miestnych pôvodom z Albánska. V obci žije a podniká dlhé roky. Polícia následne nehnuteľnosti aj prehľadávala. Kukláči s policajtmi sa potom presunuli k dvom luxusným autám, ktoré tiež prehľadali. Po celý čas tam stál aj zadržaný muž v putách. Vozidlá prezreli policajti aj pomocou psa. Do obce potom prišla aj odťahová služba, jedno z vozidiel, ktoré prehľadávali z miesta odviezli.

Policajti okrem auta z miesta odviezli aj viaceré veci. Zadržaného muža napokon naložili do policajného auta a zobrali zrejme na výsluch. Prečo muža zadržali stále zisťujeme, išlo o akciu rakúskej polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy