Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO: V Bratislave sa neznámy muž prechádzal so zbraňou v ruke
Zdielať na
Krimi

VIDEO: V Bratislave sa neznámy muž prechádzal so zbraňou v ruke

BRATISLAVA / Pred pár dňami kamery zachytili v Bratislave muža, ktorý sa popri domoch prechádzal so zbraňou v ruke. Polícia po ňom pátra a žiada o pomoc aj verejnosť. Zároveň ale uvádza, že zatiaľ nezaregistrovala žiadnu trestnú činnosť s mužom na záberoch.

Maskovaného človeka v modrej vetrovke a so zbraňou v ruke, zachytila popoludní bezpečnostná kamera. Podľa všetkého by malo ísť o mladíka, aj keď nie je vylúčené, že by sa pod maskou mohla skrývať aj mladá žena.

"Doposiaľ neznámy páchateľ sa dňa 11.12.2018 v čase približne okolo 15:30 hod pohyboval v mestskej časti Bratislava – Devín, pričom v rukách držal predmet svojím vzhľadom pripomínajúci dlhú guľovú zbraň," uviedla polícia na svojej stránke. Po neznámom páchateľovi  pátrajú.

Obyvatelia okolitých ulíc majú strach. Napriek tomu, že od Harmanovho krvavého útoku v Devinskej Novej Vsi uplynulo už osem rokov, boja sa záhadného strelca.

"Ja len dúfam, že išlo o niekoho, kto chcel možno odplašiť divú zver, ale aj to plašenie je podľa mňa úplne za čiarou. Ja teraz neviem, že či by som sa skôr vyplašila z diviak alebo niekto so zbraňou. Každopádne dúfam, že je to niekto, kto číha na divú zver a nie na ľudí dúfame," tvrdí obyvateľka Devína. 

Zároveň ale polícia poukazuje na to, že v súčasnosti nedisponuje informáciou, že by v súvislosti s konaním osoby na priložených záberoch došlo k akémukoľvek ohrozeniu života, zdravia či majetku občanov.

Pozrite si celý záznam z kamery:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy