Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vážna nehoda pri Malackách, zomrel jeden človek
Zdielať na

Vážna nehoda pri Malackách, zomrel jeden človek

MALACKY / V skorých ranných hodinách sa medzi Veľkými Levármi a Malackami stala dopravná nehoda. Zrazili sa tu tri autá a nákladiak.

Nehoda sa stala krátko pred pol šiestou hodinou ráno na širokej ceste medzi Veľkými Levármi a Malackami. Mladý vodič na Nissan Almera idúci v smere do Malaciek mal podľa informácií televízie JOJ predbiehať dve pred ním idúce autá. No tento riskantný manéver nestihol a stretol sa s oproti idúcim nákladným autom.

Dvadsaťtriročný vodič sa už nestihol zaradiť a čelne sa zrazil s oprotiidúcim nákladným autom. Pri nehode utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Dodávku po náraze otočilo nabok a niekoľko metrov sa mala po ceste šmýkať a zároveň točiť. Tým mala zasiahnuť aj ďalšie dve autá, a to Golf a Audi. Náraz bol taký silný, že na Nissane úplne odtrhlo ľavú časť. Časti z áut boli roztrúsené o niekoľko metrov ďalej. Pri nehode sa zranil aj vodič dodávky, ako aj ďalší traja účastníci.

"Mladý muž utrpel pri nehode fatálne poranenia, ktorým na mieste podľahol. Ďalšia osoba sa zranila ťažko. S poranením hrudníka ju záchranári po ošetrení previezli do nemocnice. Pri nehode sa zranili aj ďalší traja jej účastníci. Našťastie vyviazli iba s ľahšími zraneniami a nebol potrebný prevoz do nemocnice," informuje hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová.

Policajti cestu uzavreli a dopravu odkláňali cez obce Gajary a Kostolište. Po zadokumentovaní nehody a uprataní cesty ju mohli po asi 4 hodinách opäť sprejazdniť. Nepojazdné autá museli odtiahnuť pracovníci odťahových služieb.

​Muž z Veľkého Krtíša vošiel pod vlak:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy