Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda na Vinohradoch. Muž zrážku s vlakom neprežil
Zdielať na

Tragická nehoda na Vinohradoch. Muž zrážku s vlakom neprežil

BRATISLAVA / V piatok približne o pol 5 podvečer sa na železničnej stanici vo Vinohradoch stala tragická nehoda, pri ktorej prišiel o život približne 30-ročný muž. Vlaková doprava bola na tomto mieste odstavená.

K obrovskej tragédií došlo niekoľko stoviek metrov od železničnej stanice Bratislava - Vinohrady. Muž sa pravdepodobne rozhodol skoncovať so životom a postavil sa pred rozbehnutý vlak. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári.

Vlak smeroval zo stanice Vinohrady a prešiel približne 500 metrov od nástupišťa. Neznámy muž sa podľa informácií TV JOJ z miesta tragédie postavil pred rozbehnutý, niekoľkotonový kolos chrbtom k vlaku a s rukami za hlavou. Asi 30-ročný muž pri sebe nemal žiadne doklady. Rušňovodič aj napriek snahe vlak už nedokázal zastaviť. "V piatok krátko pred pol piatou podvečer, vlak eurocity 279 kúsok od zastávky Bratislava vinohrady zrazil a usmrtil osobu, pravdepodobne sa jednalo o samovraždu," povedal hovorca železníc Tomáš Kováč.

Na miesto prišli o malú chvíľu všetky záchranné zložky, no mužovi pomôcť už nedokázali. Ten totiž zostal zakliesnený pod rušňom a utrpel devastačné zranenia. Doprava bola prerušená. Niektorí cestujúci z vlaku vystúpili a pešo po koľajniciach sa vybrali na neďalekú stanicu. Policajti po totožnosti mŕtveho muža pátrajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy