Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda pri Rožňave. Autobus s cestujúcimi skončil v priekope
Zdielať na

Nehoda pri Rožňave. Autobus s cestujúcimi skončil v priekope

GOČALTOVO / Okolo poludnia došlo k nehode autobusu, ktorý práve prevážal deväť cestujúcich. Vodič skončil s autobusom v priekope. Na miesto dorazili všetky záchranné zložky, pričom ako prví, pomáhali vodičovi aj cestujúcim policajti.

V obci v okrese Rožňava došlo okolo poludnia k dopravnej nehode autobusu. Ako sa pre TV JOJ vyjadril vodič autobusu, počas jazdy ho oslepili slnečné lúče. S vozidlom tak zišiel z cesty a skončil v priekope. V tom čase bolo v autobuse aj deväť cestujúcich. Na miesto ako prví dorazili policajti. Tí okamžite pomáhali cestujúcim dostať sa von z autobusu. Ľudia ostali po nehode v šoku. Jeden z cestujúcich odišiel do najbližšej obce sám cez les. Hasiči pre istotu skontrolovali, či sa dostal do najbližšej obce v poriadku.
 

Na miesto neskôr dorazila aj Záchranná zdravotná služba a hasiči. Nikto z cestujúcich nebol vážnejšie zranení. Záchranári ale ošetrili dvoch ľudí, ktorí utrpeli ľahšie zranenia, ich prevoz do nemocnice potrebný nebol. Pre cestujúcich prišiel aj náhradný spoj. Na autobus si počkali približne pol hodinu.

Hasiči v dôsledku nehody vykonali opatrenie proti úniku ropných látok. 
 

Pri tragickej nehode vyhasli dva mladé životy. Stalo sa to na úseku pri Humennom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy