Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTO: Zrážka dvoch áut pri Prešove si vyžiadala dva životy
Zdielať na

FOTO: Zrážka dvoch áut pri Prešove si vyžiadala dva životy

CEMJATA / Tragická dopravná nehoda sa stala v sobotu večer medzi Cemjatou a Bzenovom v prešovskom okrese. Zrazili sa tam dve protiidúce autá. Traja ľudia skončili v nemocnici. Ďalší dvaja na mieste podľahli vážnym zraneniam.

V žltej Felícii sa viezli štyria mladí muži. Podľa slov ich príbuzných sa vybrali do Rokycian za dievčatami. Tam už ale nedošli. Mladý vodič podľa doterajších zistení polície prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim autom. "Jeden kamarát má odtiaľ ženu a volali mu známi, že sa stala nehoda," uviedol jeden z príbuzných.  "Bolo zistené že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch vozidiel, v ktorých sa nachádzali piati ľudia," informoval Ľubomír Toďor, riaditeľ OR HaZZ PRešov.

Jeden z mladých mužov bol zakliesnený v aute. Druhého našli privolaní hasiči až za zvodidlami. "V dôsledku zrážky vozidiel došlo k usmrteniu dvoch členov posádky vozidla Felícia vo veku 15 a 17 rokov. Ďalší traja účastníci boli zranení," objasnil Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov. 

Troch zranených ľudí odviezli záchranári do prešovskej nemocnice. Na mieste ostávajú policajti a hasiči. Cestu museli počas dokumentovania nehody uzavrieť. "Traja pacienti sú hospitalizovaní na Oddelení úrazovej chirurgie, dvaja pacienti s ľahšími poraneniami a jeden pacient utrpel vážnejšie poranenia v oblasti brucha. Čaká ho operačný zákrok," dodala Renáta Cenková, hovorkyňa 

Počas dňa policajti museli riešiť aj smrteľnú nehodu v zlatomoraveckom okrese:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy