Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kuriózna nehoda. Vodič prerazil plot cintorína a skončil s autom na hrobe
Zdielať na

Kuriózna nehoda. Vodič prerazil plot cintorína a skončil s autom na hrobe

SENIAKOVCE / Mladý muž z východného Slovenska prerazil oplotenie cintorína a s autom sa zastavil až na jednom z hrobov. Takýto kúsok sa mu podaril uprostred noci. Mladík nafúkal viac ako jedno promile.

Vodič (18) sa podľa polície nevenoval vedeniu vozidla a prerazil oplotenie na cintoríne. Auto sa zastavilo až na jednom z hrobových miest. Stalo sa to uprostred noci, a tak si to mnohí miestni ani nevšimli. Spozorneli až ráno, keď zistili, že na cintoríne chýba časť oplotenia. "Ja som si nič nevšimla, ani auto tam nebolo," povedala jedna z obyvateliek. 

​Mladý muž, ktorý po riskantnej jazde skončil s vozidlom na miestnom cintoríne, putoval do policajnej cely. Po nehode vysvitlo, že šoféroval pod vplyvom alkoholu. "Dychová skúška u vodiča bola pozitívna s hodnotou takmer 1,5 promile alkoholu," informoval Daniel Džobanikhovorca KR PZ Prešov. 

Na hrobe ostal po nehode prasknutý betónový rám a chýba tiež zábradlie na cintoríne. Pozostalí sa o poškodení hrobu ich príbuzných dozvedeli až na druhý deň. Škoda je predbežne vyčíslená na 1000 eur. "Mal by ísť za pozostalými, ospravedlniť sa a nejako vyrovnať škodu," povedala obyvateľka Seniakoviec. "Osemnásťročný Košičan bol zdržaný a umiestnený do CPZ. Prešovskí dopravní policajti ho obvinili z prečinu ohrozenia," dodal Daniel Džobanik.

Alkohol za volant nepatrí. opitý muž trafil autom stĺp:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy