Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda na priechode pre chodcov. V kočíku bol len 3- mesačný chlapec
Zdielať na
Krimi

Nehoda na priechode pre chodcov. V kočíku bol len 3- mesačný chlapec

HORNÁ SEČ / Opitý vodič zrazil na priechode pre chodcov starú mamu aj s 3- mesačným vnúčikom v kočíku. Nehoda sa stala v sobotu večer. Štyridsaťročný vodič, skončil po zrážke v policajnej cele.

Nehoda sa stala na priechode pre chodcov. Stará mama aj s 3- mesačným vnúčikom v kočíku, prechádzala na druhú stranu. "Bola ma pozrieť svokra aj s maličkým lebo staviame domček," povedala otec chlapca Tomáš Barzo. Stará mama sa vracala z prechádzky naspäť a bola už len niekoľko metrov od domu, keď sa na ňu vyrútil opitý vodič. 

Po náraze 3- mesačný Tomáš z kočíka vyletel, stará mama ho stihla zachytiť. "Vypadol ale manželka ho ešte stihla chytiť. Vodič nafúkal takmer 1,8 promile alkoholu," opisoval situáciu starý otec chlapca Ondrej Nagy. 

 Bábätko aj starú mamu ratovali svedkovia a záchranári. Žena okrem iných zranení, utrpela aj šok.  "Údajne, že dostala infarkt alebo zľakla sa veľmi . Doktori povedali, že to bude trvať 3 mesiace srdiečko dostalo šok, to bude treba sledovať a liečiť," pokračoval manžel zrazenej. 

Chlapec, ktorý je pre rodičov vytúženým dieťaťom a čakali na neho 8 rokov, je našťastie v poriadku. Vodiča po dychovej skúške posadili policajti do cely. Rodina nechápe, ako si mohol sadnúť za volant opitý a ohroziť tým ostatných. "Keď som videl toho človeka bol taký frajer hrdina, nebojte sa však som neušiel. Ale to nie je výhovorka 1,8 promile alkoholu nemá čo hľadať za volantom," dodal manžel Ondrej a otec chlapca. 

Pozrite si reportáž o známom zápasníkovi, ktorý zrazil ženu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy