Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž sa ráno vybral do práce. Poobede ho našli v aute s prasknutou lebkou
Zdielať na

Muž sa ráno vybral do práce. Poobede ho našli v aute s prasknutou lebkou

PREŠOV / Najprv bol v prešovskej nemocnici a teraz leží v michalovskej. Vodič kamióna sa pred týždňom vybral ráno do práce. Tam však zostal iba naštartovaný kamión a muža neskôr našli v dedinke za Prešovom. Sedel za volantom svojho auta a mal prasknutú lebku.

Nikto netuší, čo sa vlastne stalo. Človek, ktorý odišiel z domu ráno do práce, dnes leží na ARE, napojený na prístroje. Ráno prišiel osobným autom z Michaloviec do oploteného a stráženého areálu v Prešove. O siedmej hodine naštartoval kamión a to je jedna z posledných stôp. Okolo obeda našli v areáli už len naštartovaný kamión a neskôr aj jeho vodiča v osobnom aute v dedine za Prešovom. Čo tam robil a ako sa tam dostal na to zatiaľ existujú len otázky. Isté je len, že bol zranený a jeho život bol v ohrození. "Prasknutá hlava, otras mozgu, krvácanie do mozgu," vymenovala zranenia manželka Viera Balogová.

​Auto našli pod lesom nad dedinou Zlatá Baňa, 15 km od parkoviska, na ktorom ostal naštartovaný kamión. Lekári aj polícia vedia aké má zranenia, no nikto netuší, čo sa stalo. Rodina odmieta úvahy, že by si takéto zranenia spôsobil sám. Ak bol podľa nich schopný odšoférovať 15 kilometrov po neznámej ceste, určite by strážnika v areáli poprosil o pomoc. "Mám veľké pochybnosti, že tam došiel sám a vôbec, či to on šoféroval, či ho len nedoviezli na miesto, kde ho naložili do auta a nechali tam. Ja neviem, čo sa stalo," povedala manželka. "Prešovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví. V rámci doterajšieho vyšetrovania bolo vypočutých viacero svedkov, zabezpečené kamerové záznamy. Taktiež boli pribratí znalci z viacerých odborov," informoval Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov.

Manželka je presvedčená, že sa niečo udialo inde ako v aute. Mal byť pomočený, ale sedačka bola suchá. Navyše okuliare, ktoré používal aj pri šoférovaní sa našli v kamióne a pri nich pretrhnuté hodinky. "Ja si myslím, že ho niekto napadol, že sa niečo robilo v areáli, čo by sa nemalo robiť a on to pravdepodobne videl," myslí si manželka. "Keďže prebieha vyšetrovanie, ďalšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," dodal hovorca KR PZ Prešov.

Rodina si skôr myslí, že ho niekto zbil. Má totiž rozbité aj kolená akoby na nich padol zrejme po údere do hlavy. Jeho dcéra sa zo Spojených štátov, kde žije vrátila domov iba preto, aby sa dozvedela pravdu. "Chcem naozaj vedieť, čo sa stalo a ako to bolo," povedala dcéra Viera Hronček. "Určite to tak nenechám," dodala. 

Pozrite si aj reportáž, pri ktorom polícia musela riešiť prípad zbitého vodiča MHD:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy