Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tragická nehoda pri Podhájskej. Vodič (55) pri náraze z auta vyletel
Zdielať na

Tragická nehoda pri Podhájskej. Vodič (55) pri náraze z auta vyletel

PODHÁJSKA / Policajti zasahovali pri tragickej dopravnej nehode na juhozápade Slovenska. Vodič (55) pri prejazde zákrutou zišiel z cesty a narazil do betónového mostíka. Jeho telo našli okoloidúci ležať vedľa auta.

Tragická dopravná nehoda sa stala na ceste medzi Pozbou a Podhájskou. Vodič išiel po manželku na železničnú stanicu. Havaroval asi 2 kilometre pred cieľom cesty.

"Okoloidúci nahlásili vo štvrtok krátko po 17:00 hodine na tiesňovú linku 112, že v tomto úseku je havarované vozidlo a vedľa neho leží človek bez známok života," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Privolaná záchranná služba po príchode konštatovala smrť nebohého 55-ročného vodiča. Ten sa pravdepodobne plne nevenoval riadeniu vozidla a pri prejazde ľavotočivou zákrutou zišiel s vozidlom z cesty a narazil do betónového mostíka a do priekopy.

Vodič zrejme nebol pri jazde pripútaný a po náraze vypadol z auta. Podľa známych mu mohlo prísť za volantom aj nevoľno. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi vodiča bude zisťovaná pri pitve.

Okolnosti, príčinu a mieru zavinenia odhalí ďalšie vyšetrovanie novozámockej polície. "V tejto veci už vedieme trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy," dodala Čuháková. 

Pred pár dňami došlo k dopravnej nehode medzi Bratislavou a Rovinkou. Došlo ku kolízii kamiónu a troch áut. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy