Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
So zbraňou v ruke prepadol poštu. Z miesta si odniesol tisíce eur
Zdielať na

So zbraňou v ruke prepadol poštu. Z miesta si odniesol tisíce eur

BRUTY / Počkal si na to, kým odišiel aj posledný klient a tesne pred záverečnou vošiel dnu. So zbraňou v ruke prepadol neznámy páchateľ pracovníčku pošty a okradol ju o tisícky eur. Incident sa odohral v obci na južnom Slovensku. Polícia momentálne pátra po páchateľovi.

V doobedňajších hodinách neznámy páchateľ prepadol miestnu poštu v dedine Bruty, okres Nové Zámky. Páchateľ so zbraňou v ruke, ktorú schovával pod dlhým kabátom, ohrozoval pracovníčku pošty a žiadal od nej peniaze. Podľa informácií zo zdroja TV JOJ malo ísť o tisíce eur.  "Neznáma osoba maskovaná rúškom cez tvár so zbraňou v ruke pýtala od pracovníčky pošty peniaze," informovala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra. 

 Páchateľ následne nasadol do auta a aj s ukradnutými peniazmi odišiel z miesta činu. "Policajti okamžite rozbehli pátranie a na objasnení prípadu intenzívne pracujú," pokračovala Bruchterová. To, či poštu prepadol muž, alebo žena zatiaľ nie je zrejmé, názory svedkov sa kvôli dôkladnému maskovaniu rozchádzajú.

V pondelok býva  pošta v tejto obci, v ktorej žije 600 ľudí, otvorená len do 11.00 hodiny. Páchateľ si tak zrejme tento krok vopred načasoval.

Pozrite si aj reportáž o lúpeži pre 70 centov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy