Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V ubytovni našli mŕtveho muža. Príčina smrti známa nie je
Zdielať na

V ubytovni našli mŕtveho muža. Príčina smrti známa nie je

MALACKY / V ubytovni na Továrenskej ulici našli ležať bezvládne telo 49 - ročného muža. Na miesto okamžite privolali záchranárov, ale tí mu už nedokázali pomôcť. Polícia nevylúčila, že ho niekto zabil.

V jednej z ubytovní v Malackách nahlásili bezvládne telo len 49- ročného muža. Podľa svedkov ho ešte ráno videli živého. Popoludní ho už našli ležať s rozbitou hlavou. Na miesto boli okamžite privolaní záchranári a policajti. Polícia okolie zabezpečila páskami a označila ako miesto činu. Informáciu potvrdil aj hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. "Muž po príchode záchranárov nejavil žiadne známky života, lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.  

Na miesto dorazil aj súdny lekár, ktorý po prvotnej obhliadke klasifikuje príčinu smrti. Nariadená bude aj pitva. 

Podľa informácii TV JOJ zatiaľ nie je vylúčené, že mohlo ísť o zabitie - možno vraždu. Identita muža taktiež zatiaľ známa nie je. Ubytovňa sa nachádza na Továrenskej ulici v tesnej blízkosti firmy na výrobu autodoplnkov, dielov a príslušenstva pre vozidlá a motory. Ubytovňa, kde našli telo muža je údajne označená touto firmou. Pravdepodobne by tak mohlo ísť o muža, ktorý v tejto firme pracoval.

Pozrite si reportáž o šikanovanom chlapcovi, ktorý sa zabil:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy