Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Tragická nehoda pri Zvolene. Kamión sa čelne zrazil s osobným autom
Zdielať na

FOTO: Tragická nehoda pri Zvolene. Kamión sa čelne zrazil s osobným autom

ZVOLEN / Hlavný ťah za Zvolenom smerom na Lučenec v pondelok zablokovala vážna nehoda. Vodič (53) osobného auta sa čelne zrazil s českým kamiónom. Náraz bol taký silný, že auto vyletelo do vzduchu, niekoľkokrát sa prevrátilo a narazilo do ďalšieho vozidla. Vodič nemal šancu zrážku prežiť.

Hasiči zo Zvolena zasahovali v pondelok pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala pri obci Lieskovec, okres Zvolen. Pri udalosti došlo k čelnej zrážke osobného automobilu a kamiónu.

Náraz bol taký silný, že auto doslova vyletelo do vzduchu. "To vyhodilo tri metre do vzduchu a kotúľalo sa na mňa," opisoval udalosti účastník nehody. 

Totálne zdemolované, prevrátené na streche našli auto zvolenskí hasiči, ktorí sa pokúšali pomôcť mužovi uväznenému pod kopou pokrčených plechov. "My sme sa snažili, ale nešlo to, hasiči ho vyslobodzovali pol hodinu," vraví účastník nehody. 

Následkom dopravnej nehody utrpela jedna osoba zranenia nezlučiteľné so životom. Obeťou je podľa polície 53-ročný muž zo Zvolenskej Slatiny, v jeho aute našli preukaz zdravotne postihnutého aj barlu. Okolnosti nehody vyšetruje polícia. "Začali sme trestné stíhanie pre usmrtenie," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Pozrite si reportáž o nehode, ku ktorej došlo počas víkendu na Liptove: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy