Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pri Rožňave sa zrazili kamión a autom s dvoma deťmi
Zdielať na

Pri Rožňave sa zrazili kamión a autom s dvoma deťmi

ROŽŇAVA / Sychravé počasie a klzká cesta opäť narobili problémy najmä na cestách. K dopravnej nehode došlo aj pri obci Vlachovo, kde sa zrazilo osobné auto s kamiónom. V aute sa viezli aj dve malé deti a tehotná žena. Všetci skončili v nemocnici.

Vodič kamióna zrejme dostal na mokrej ceste šmyk. Následne mal prejsť do protismeru a narazil do svahu. Počas toho sa mal zraziť s osobným autom, v ktorom sa viezlo 5 ľudí.

V aute sedeli dve ženy, dve deti vo veku dvoch rokov a šofér. Auto skončilo po náraze v priekope. Ani jeden z cestujúcich našťastie neutrpel vážnejšie zranenia. "Posádka z osobného auta sa nachádzala mimo vozidla bez zranení," informoval veliteľ zásahu Ladislav Juhász. 

"Deti nemali zranenia nakoľko boli pripútané a v autosedačkách," dodal Juhász. Všetci piati ale boli prevezení do rožňavskej nemocnice. Utrpeli však iba ľahšie zranenia. Vodič kamióna utrpel po nehode poranenia hlavy.

Ako presne ku nehode došlo vyšetrujú policajti. Tí odkláňali dopravu cez okolité obce. Hlavný ťah v smere z Rožňavy do Dobšinej bol počas vyšetrovania nehody na niekoľkohodín úplne uzavretý.

V utorok došlo k nehode aj v Gbeloch. Kamión narazil do stromu. Vodič, žiaľ, náraz neprežil. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy