Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Majiteľke sa stratili labradory, prosí o pomoc
Zdielať na

Majiteľke sa stratili labradory, prosí o pomoc

BRATISLAVA / Mala to byť pravidelná prechádzka so psami. Dva labradory však boli behom chvíle preč. Majiteľka po nich pátra už týždeň a prosí o pomoc.

Dvojica psov sa stratila už začiatkom minulého týždňa. Od tej doby ich majiteľka zúfalo hľadá. "Stalo sa to 24.9. pri novom svete pri Štrkovci, kam vlastne chodíme venčiť stále," hovorí majiteľka psov Zuzana Marčičiaková.

Majiteľka venčí psov stále v rovnaký čas. Okolo pol piatej popoludní. Psy nikdy nemali problém s privolaním, majú aj špeciálny výcvik a medzinárodné skúšky poslušnosti.

"My stále chodíme na to rovnaké miesto, v podstate na jednom mieste sa otáčame a ideme späť k autu. Táto cesta trvá tak tri minúty, kedy potom psy nastúpia do auta. Počas týchto troch minút oni vbehli do kríkov a už sme ich nenašli," dodáva Marčičiaková. 

Majiteľka psov je presvedčená o tom, že psov niekto odviezol. Zatiaľ nepomohla ani pomoc stoviek ľudí, ani pátranie na sociálnych sieťach.

"Prečesali sme také množstvo, tak veľkú oblasť a s toľkými ľuďmi prakticky okamžite, že to nie je možné, aby to bolo inak, než že ich niekto vzal," dodáva Marčičiaková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy