Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Unikal policajtom, no havaroval. Zatiaľ je otázne, či auto nebolo kradnuté
Zdielať na

Unikal policajtom, no havaroval. Zatiaľ je otázne, či auto nebolo kradnuté

MADUNICE / Policajti z Trenčianskeho a z Trnavského kraja mali rušné dopoludnie. Naháňali muža, ktorý pred nimi unikal na aute. Dolapili ho v obci Madunice, kde s autom havaroval. Vyzerá to tak, že auto, na ktorom unikal, bolo ukradnuté.

Vodič bielej škody Octavia zrejme vychádzal z vedľajšej ulice a na hlavnej vošiel do cesty nákladnému autu. Náraz ho odhodil o niekoľko metrov ďalej, no a ďalšie metre už meral po vlastných. Vodiča totiž prenasledovali policajti a on pred nimi unikal. Pešo ale ďaleko neušiel a policajti ho zadržali.

Po tom, čo po dopravnej nehode havarované auto odpratali, prišli na miesto kriminalisti. Mladý muž sa mal údajne zbaviť aj podozrivých látok. Hovorca polície sa k prípadu vyjadriť nemohol. Či sa teda muž pri úteku zbavil omamných látok alebo niečoho iného zatiaľ nie je známe. Vizuálne totožná biela Octavia, na ktorej havaroval, sa ráno objavila aj na stránkach HAKA. Odcudzená mala byť v pondelok večer v Bánovciach nad Bebravou. Polícia teraz zisťuje, či muž pred nimi unikal práve na tejto ukradnutej Octavii.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy