Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dievča (14) šlo vyvetrať psa, vrátilo sa s porezanou rukou. Tvrdí, že ju kosou napadol sused
Zdielať na

Dievča (14) šlo vyvetrať psa, vrátilo sa s porezanou rukou. Tvrdí, že ju kosou napadol sused

BRZOTÍN / Dôchodca vraj kosou zaútočil na 14-ročnú dievčinu. Aspoň tak to tvrdí ona. Incident sa údajne odohral v obci Brzotín v rožňavskom okrese včera popoludní. Jessica išla von so psom, sused ju vraj porezal kosou. Dôchodca však tvrdí, že to celé bolo úplne inak.

"On sa na ňu zahnal kosou. Bránila sa tým, že vyložila ruku a on ju sekol a potiahol kosu po prstoch, má to tam seknuté a prerezané šľachy," hovori matka dievčaťa Denisa Gubalová.  Vyšetrovateľ jej dcéru Jessicu vypočúval do neskorých večerných hodín.

Dievča je už aj po operácii ruky. "Pacientka bola ošetrená ambulantne a je v domácom liečení," informuje Jana Fedáková zo zdravotného zariadenia. Matka tvrdí, že Jessica je z celého incidentu traumatizovaní a je na antibiotikách. 

Dôchodca však tvrdí, že dievča sa na kose porezalo samé. Dôchodcovi má prekážať, že dievča chodí so psom cez pozemok, ktorý má patriť jemu. Ku slovným útokom medzi susedmi údajne dochádza často. "Slovne útočili viackrát, to bolo na dennom poriadku," dodáva Gubalová.

"Ja to ľutujem, hovorím a to sa nemalo stať, lebo keby poučili dievča, že tu nemá chodiť cez môj pozemok, bol by pokoj," stojí si za svojim dôchodca. "To nie je jeho záhrada, to je voľný priestor, kadiaľ chodia ľudia," sťažuje sa matka. 

Prečo a ako došlo k obvineniu prešetruje polícia. "V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície vedie vyšetrovanie pre trestný čin ublíženia na zdraví a výtržníctva. Nateraz nie je možné zverejniť bližšie informácie," informovala policajná hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy