Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nemravnosti na verejnosti. Polícia riešila sexuálne aktivity v centre mesta
Zdielať na

Nemravnosti na verejnosti. Polícia riešila sexuálne aktivity v centre mesta

BRATISLAVA / Nevedeli ovládnuť svoje vášne, teraz im hrozí väzenie. Párik Bratislavčanov súložil v utorok popoludní priamo na lavičke pred obchodným domom v centre Bratislavy. Polícia podobný prípad už riešila aj minulý týždeň, avšak z aktérov našli na mieste už len jedného.

Po týždni museli prísť policajti na Kamenné námestie znovu, tentokrát štátni. Súložiaci pár totiž prichytili priamo pri čine. Na políciu začali ľudia volať v utorok o trištvrte na štyri popoludní. Na lavičke, bez hanby si užíval párik bezdomovcov. "Hliadka hodnovernosť oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste boli na osobnej slobode obmedzení 43-ročný muž a 39-ročná žena," uviedol Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava. 

Po príchode hliadky musel pár bezdomovcov svoje radovánky na lavičke ukončiť a za verejné pohoršenie a hrubú neslušnosť skončili obaja na policajnom oddelení. Za súlož na verejnosti im hrozí väzenie až na tri roky. "Zo strany povereného príslušníka policajného zboru bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva  voči 43-ročnému Martinovi S. z Bratislavy a 39-ročnej Silvii K. z Bratislavy," informoval hovorca KR PZ Bratislava. 

​Minulý týždeň v utorok riešili bratislavskí mestskí policajti podobný prípad. Dvaja bezdomovci, muži, mali pohlavný styk rovnako na Kamennom námestí, ale na trávniku. "Bolo to naozaj také nepríjemné, že ľudia sa zastavovali, neveriacky krútili hlavami, chodili tam ľudia s malými deťmi, a tak som sa to rozhodol riešiť a privolal som mestskú políciu," povedal novinár Matej Štrbák. Keď na miesto prišla hliadka mestskej polície, na tráve už ležal len jeden z aktérov a je možné, že pre vysokú opitosť pohlavný styk ani neregistroval. Podľa novinára Mateja to zrejme nie je nič výnimočné. "Keď sme predtým robili reportáž medzi týmito ľuďmi, tak sa zdá, že je to medzi nimi bežné, lebo jeden keď si líhal spať, tak hovoril druhému, že ak by ma niekto v noci obťažoval, alebo išiel znásilňovať, tak ma zobuď, takže u nich je to asi bohužiaľ drsná realita," dodal novinár Bratislavských novín. 

Jeden z pracovníkov v okolí kamenného námestia potvrdil, že k pohlavnému styku medzi bezdomovcami na verejnosti dochádza často. Okrem toho v utorok v putách a na polícii v Malackách skončil aj 71-ročný dôchodca z Rohožníka. Neďaleko cintorína totiž onanoval tak, aby ho videli okoloidúce maloleté školáčky, za čo ho obvinili takisto z výtržníctva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy