Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTO: Na obchvate začalo za jazdy horieť Ferrari. Škoda je astronomická
Zdielať na

FOTO: Na obchvate začalo za jazdy horieť Ferrari. Škoda je astronomická

Zdroj: HZS Praha

PRAHA / Ferrari vzplanulo v utorok dopoludnia na Pražskom okruhu. Posádka stihla vystúpiť a auto sa snažila uhasiť. Plamene ale uhasili až privolaní hasiči. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa, škodu už ale vyčíslili na šesť miliónov českých korún (v prepočte viac ako 233 tisíc eur).

Ferrari začalo horieť na Pražskom okruhu v smere na diaľnicu D1 na úrovni Točné. V aute sedeli dvaja ľudia, ktorí stihli vystúpiť. Podľa portálu Novinky.cz počula posádka za jazdy ranu a potom sa začal zo zadnej časti valiť hustý dym. 

"Auto zastavilo priamo predo mnou. Na ceste bolo vidieť uniknutú kvapalinu. Okamžite som použil svoj hasiaci prístroj a auto som sa snažil uhasiť, ale bohužiaľ márne. Pomohli až hasiči, ktorých medzitým privolala posádka," opisoval situáciu reportér Novinky.cz, ktorý miestom práve prechádzal.

"Požiar bol v priebehu niekoľkých minút lokalizovaný. Posádka bola v dobe príjazdu jednotky mimo vozidla," informoval hovorca hasičov Martin Kavka. Pre požiar sa na obchvate tvorili kolóny.

Hasiči uviedli, že za požiarom bola technická porucha. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy