Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V záhrade našli mŕtveho 62-ročného muža. Na tele mal bodné rany
Zdielať na

V záhrade našli mŕtveho 62-ročného muža. Na tele mal bodné rany

NOVÉ SADY / Polícia vyšetruje prípad záhadnej smrti 62-ročného muža v obci Nové Sady (okres Nitra). Na tele mal niekoľko bodných rán. Polícia nariadila súdnu pitvu na zistenie toho, ako presne muž zomrel.

Telo 62-ročného muža našli v záhrade rodinného domu v pondelok popoludní. "Pri obhliadke bolo zistené, že na jeho tele sa nachádza viacero bodných rán, ktoré boli spôsobené doposiaľ neznámym predmetom," informuje policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

"Nejaký sušiak na oblečenie tam bol, že pod tým bol padnutý," povedal pre TV JOJ sused. Podľa neho Jozefa našiel bývalý kolega, ktorý mu priniesol obed. Na miesto smerovali záchranári a aj polícia. Na tele mal množstvo bodných rán. Mužovi už pomôcť nedokázali. 

Či sa na mieste našla aj zbraň polícia zatiaľ nepovedala. Po zaistení stop telo muža previezli na pitvu. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Vo veci prebieha vyšetrovanie. Toto sú momentálne všetky dostupné informácie, ktoré môžeme k veci poskytnúť," dodáva Bruchterová. 

V udržiavanom rodinnom dome žil nebohý muž sám. V minulosti pracoval v miestnom družstve a začiatkom tohto roka išiel do dôchodku. "Je to asi tak 10 rokov, čo mu zomreli rodičia a teraz tu býval sám," pokračuje sused, ktorý Jozefa videl naposledy pred troma dňami. 

S ľuďmi v dedine vychádzal Jozef dobre a s nikým nemal vraj žiadne problémy. Susedia si nevedia vysvetliť čo sa mohlo stať. Okolnosti prípadu polícia stále vyšetruje.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Telo ženy našli na cintoríne: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy