Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na diaľnici D1 horelo auto. Páľavu bolo cítiť až do opačného smeru
Zdielať na

Na diaľnici D1 horelo auto. Páľavu bolo cítiť až do opačného smeru

BRATISLAVA / Obrovské plamene a hustý čierny dym. To je výsledok ranného požiaru nákladiaka, ktorý ochromil hlavnú dopravnú tepnu do Bratislavy. Incident zablokoval až dva jazdné pruhy diaľnice a kolóny sa tiahli až po Senec.

Na diaľnci D1 v smere zo Senca do Bratislavy horelo vo štvrtok ráno malé nákladné auto. K požiaru došlo okolo 08:00 hodine ráno. Podľa vodičov bolo cítiť páľavu až do opačného smeru. Na miesto dorazili hasiči, ktorí po chvíli dostali oheň pod kontrolu.

Z troch diaľničných pruhov museli uzavrieť až dva. Celú situáciu komplikovalo aj zúženie jazdných pruhov, ktoré je v úseku kvôli diaľničnej výstavbe pri Triblavine. Kolóny sa tiahli až po Senec. Vodiči smerujúci do hlavného mesta stratili desiatky minút. Diaľnicu úplne sprejazdnili okolo pol 11 dopoludnia.

Vodič vyložil tovar - zeleninu, na mieste dodávky a pokračoval prázdny do hlavného mesta. Podľa informácii TV JOJ vodič na dodávke, ktorá vyhorela úplne do tla, len zaskakoval za svojho kolegu. Počas svojej jazdy zacítil zo zadnej časti kabíny dym. Rýchlo zastavil na krajnici a do pár sekúnd auto zachvátili obrovské plamene a hustý čierny dym, ktorý bol vidieť a cítiť až na niekoľko kilometrov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy