Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prípad stratenej Sabíny sa skončil šťastne. Dievča našli v zahraničí
Zdielať na

Prípad stratenej Sabíny sa skončil šťastne. Dievča našli v zahraničí

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Ešte v nedeľu boli rodičia 17-ročnej Sabíny zúfalí. Ich dcéra zmizla a od 22.augusta sa nevrátila domov. Štyri dni po nej polícia pátrala. Vedelo sa len to, že nastúpila na vlak do Nového Mesta nad Váhom. Prípad sa nakoniec skončil šťastne.

Rodičia sa v snahe nájsť svoju dcéru, 17-ročnú Sabínu Š., obrátili nielen na políciu, ale aj na Televíziu Joj. V reportáži, o ktorej dúfali, že ich dcéra uvidí, ju prosili, aby sa vrátila domov, že jej útek odpustili. Sabínu naposledy videli jej spolužiačky v Nitre pri veterinárnej škole s neznámou dievčinou. Jej teta tvrdila, že Sabína by mohla byť ľahko ovplyvniteľná a dokonca, že majú indície, že by mohla byť už aj v zahraničí. Obavy sa napokon potvrdili.

Už v pondelok mali ale rodičia úsmev na tvári. Ich dcéra, ktorú objavili v Slovinsku, sa vrátila domov. Prečo z domu odišla a ani bližšie podrobnosti k prípadu, rodina nechce komentovať.

Na médiá sa často obracajú príbuzní s prosbou o pomoc. Azda najznámejší a doteraz nevyriešený prípad je zmiznutie dievčatka Maddie:​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy