Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena(18) nezvládla prejazd poslednou zákrutou. Vymrštilo ju do priekopy
Zdielať na

Žena(18) nezvládla prejazd poslednou zákrutou. Vymrštilo ju do priekopy

NÁLEPKOVO / Takmer tragicky sa skončila nehoda len pre osemnásťročnú ženu. Vodička nezvládla prejazd zákrutou, ktorá bola poslednou pred obcou Hnilička. S autom skončila v priekope.

Osemnásťročnú nálepkovčanku náraz do priekopy pri ceste s autom vymrštil. Vyvrátené ostalo na príjazdovej ceste ku rodinnému domu. Jeho obyvatelia sa rozbehli mladej žene na pomoc. "Ona bola v bezvedomí, takže sme sa ju snažili stabilizovať. Prevrátili sme auto a dali prvú pomoc, kým prišla záchranka," opísala situáciu svedkyňa nehody Jana.  Žena v prevrátenom aute visela pripútaná bezpečnostným pásom. Hlavu mala zakrvavenú pre tržnú ranu. "Prebrala sa áno. A potom keď prišli záchranári už bola pri plnom vedomí," pokračovala svedkyňa.



Jeho stratu zrejme spôsobil silný náraz do hlavy. Záchranári ju na mieste ošetrili stabilizovali a transportovali do nemocnice. Hasiči pri výjazde mali hlásenú zakliesnenú osobu v aute. "Po príchode na miesto udalostí bolo zistené, že osoba ktorá bola vo vozidle už bola v ošetrení RZP. Bola odvážaná na ošetrenie do nemocnice v Spišskej Novej Vsi," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Peter Laznia.  "Pacientka privezená do spišskonovoveskej nemocnice je v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života," povedala k stavu zranenej hovorkyňa Svet Zdravia Jana Fedáková. 
Hasiči urobili na aute protipožiarne opatrenia a poupratovali rozbité kusy z cesty.

Nešťastie mal v sobotu aj mladík na motorke. Havaroval na svojom úplne novom vozidle, ostrá zákruta bola nad jeho sily. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy