Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mladá vodička nezvládla riadenie a spôsobila nehodu. Manželom ospravedlnenie nestačilo
Zdielať na

Mladá vodička nezvládla riadenie a spôsobila nehodu. Manželom ospravedlnenie nestačilo

SNINA / Ospravedlnenie nestačí. Takto reagovala šokovaná žena po tom, ako do jej auta vrazila mladá vodička. Tej bolo ľúto, čo spravila, no manželov, ktorým zničila auto, to neobmäkčilo. Vo vozidle bola s nimi aj ďalšia príbuzná, ktorá na mieste nehody skolabovala.

Nehoda sa stala krátko poobede na tejto hlavnej ceste v smere zo Sniny do Stačkína. Manželia sa vracali domov z nemocnice, kam odviezli chorého otca.  Z vedľajšej cesty ale do nich narazilo iné vozidlo.  Viedla ho mladá vodička, ktorá má podľa slov svedkov, vodičský preukaz krátko. "Keď dostala vodičský, tak má vedieť čo robí," poznamenala spolujazdkyňa manžela. 

Po nehode sa mladá žena, ktorá nehodu podľa polície zavinila, prišla manželom ospravedlniť. "Ona sa nám ospravedlňuje, lenže čo z tohto,  že sa nám ospravedlňuje, keď auto je celé rozbité," pokračovala žena z nabúraného auta. V aute sa spolu s manželmi viezla aj ich príbuzná. Tá na mieste nehody skolabovala. "Švagriná nám tu odpadla," dodala. 

"Pri nehode sa zranili dve ženy. Jedna si poranila hrudník a druhá ruku. Obe boli po ošetrení záchranármi transportované do nemocnice v Snine," vyjadrila sa k nehode hovorkyňa operačného strediska záchrannej služby Alena Krčová.  "Nehoda je štádiu vyšetrovania.  Pravdepodobnou príčinou bolo nedanie prednosti v jazde," dodala na záver k nehode hovorkyňa polície Jana Ligdayová.

Odvážny alebo skôr nerozvážny čin vykonal muž v Bratislave. Z mosta skočil na autobus MHD, no to nebolo všetko. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy