Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cestujúci zažili hrôzu. Na sedadlách autobusu zomrel muž
Zdielať na

Cestujúci zažili hrôzu. Na sedadlách autobusu zomrel muž

LUČENEC / Hrôza v autobuse. Počas jazdy zomrel jeden z cestujúcich. Jeho kamaráti si to všimli, keď autobus vchádzal do mesta. Nie je však vylúčené, že muž z obce Muráň zomrel už pred tým.

Päťdesiatosemročný muž cestoval linkou Bratislava - Revúca aj so svojimi kamarátmi. Autobus mal 20 minútovú prestávku vo Zvolene. Všetci cestujúci vystúpili, okrem spomínaného muža. Ten podľa vyjadrení jeho známych, spal na zadnom sedadle. Autobus potom pokračoval v jazde smerom do Lučenca. Pri vjazde do mesta sa ale začali niektorí cestujúci vydesene kričať. 

" Kričali, že je tam asi mŕtvy človek. Jeden autobusár začal zastavovať, druhý sa išiel pozrieť, čo sa deje," opísala obyvateľka Lučenca.  "Naši vodiči následne zavolali na tiesňovú linku 112 a postupovali podľa pokynov operátora," uviedla hovorkyňa SAD Lučenecc Radka Segečová.  

"Videl som iba to, ako že autobus zastával a z ničoho nič vystúpili šoféri. Vytiahli chlapa nevládneho z autobusu," pokračovala obyvateľ mesta. Mali ho dať do stabilizovanej polohy a prípadne začať s oživovaním, čo v autobuse možné nebolo. Vyniesli ho preto na cestu. Muž už ale nejavil žiadne známky života. "U pacienta boli prítomné jasné známky smrti. Privolaný lekár musel skonštatovať smrť," vyjadrila sa hovorkyňa FALCK Katarína Načiniaková.

Policajti počkali na pracovníkov pracovníkov pohrebnej služby, ktorí telo nebohého Petra odviezli na pitvu. Obhliadajúci lekár nenašiel známky násilia. Podľa obyvateľov mesta mal muž s kamarátom v autobuse popíjať. Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre usmrtenie. Ak ale pitva ukáže, že príčinou smrti boli zdravotné problémy, trestné stíhanie zastavia. 

Vo štvrtok našli v dedine pri Humennom ležať telo muža s tisíckami eur, pozrite si reportáž čo sa vlastne udialo: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy