Jasno
14°
Bratislava
Tragická nehoda pri Kežmarku. Po náraze do stromu prišli o život dve osoby
Zdielať na

Tragická nehoda pri Kežmarku. Po náraze do stromu prišli o život dve osoby

KEŽMAROK / Osobné auto, v ktorom sedela štvorčlenná posádka, narazilo do stromu. Vozidlo sa po náraze rozpoltilo na dve časti. Podľa zistení TV JOJ z miesta nehody mala posádka auta od 16 do 19 rokov. Cestu uzavreli v oboch smeroch.

Hasiči z Kežmarku zasahovali v stredu večer pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v katastri mesta Spišská Belá. "Na štátnej ceste I/77 vrazilo osobné vozidlo so 4 cestujúcimi do stromu, následkom čoho sa rozpolilo. Dve zo štyroch osôb utrpeli zranenia nezlúčiteľné so životom, ostatní pasažieri sú v opatere rýchlej zdravotnej pomoci," informuje hovorkyňa hasičov, Zuzana Farkasová.

Podľa zistení TV JOJ z miesta nehody išlo o veľmi mladú posádku vo veku od 16 do 19 rokov. Po náraze skončila predná časť auta v potoku. Odtiaľ hasiči vystrihávali spolujazdca. Napriek snahám o oživenie mladík na mieste zraneniam podľahol.

Náraz prežil vodič a jeden so spolujazdcov. Svedkom nehody boli pasažieri v aute s poľskými evidenčnými číslami, ktorí ihneď privolali pomoc.

Podľa nich išiel vodič auta riskantne a veľmi rýchlo. Znalec z odboru dopravy ale musí počkať na vyhodnotenie všetkých stôp, aby mohol túto príčinu potvrdiť. Cestu uzavreli v oboch smeroch. Presné okolnosti nehody vyšetruje polícia. 

K tragickej dopravnej nehode došlo aj pri Bánovciach nad Bebravou. Po zrážke s dodávkou prišli o život vodička a spolujazdkyňa osobného auta.Išlo o matku s dcérou. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy