Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ťahal ju za vlasy a zbil do krvi. Žiarlivého muža v byte už čakali policajti
Zdielať na

Ťahal ju za vlasy a zbil do krvi. Žiarlivého muža v byte už čakali policajti

SNINA / Surovo zaútočil na mladú ženu zo Sniny 32-ročný Vladimír. Všetko sa odohralo v byte, kde žena býva. Muž tam vyčíňal ako zmyslov zbavený, rozbil televízor aj sklenený stolík. Zbitá žena tvrdí, že stratila vedomie. Keď sa prebrala, zbadala, že zakrvavená leží na úlomkoch skla. Podľa nej muž útočil zo žiarlivosti.

Incident sa odohral okolo tretej v noci. Vladimír (32) vošiel do bytu svojej bývalej priateľky. "To sa nestalo prvýkrát, je tam už viac trestných oznámení naňho. Viackrát ma sledoval popod okná, kde mám auto, pýtal sa kedy som prišla, kde som bola," opisuje správanie ex priateľa napadnutá žena. 

"Ja som ju iba potiahol za vlasy, lebo som mal nervy ale nebil som ju až tak, aby sa tam neviem čo dialo," bráni sa Vladimír. Podľa policajnej horovkyne ale všetko bolo inak. "Sninčan zvalil na podlahu televízor, ženu ťahal za vlasy a opakovane ju udieral rukami do hlavy a chrbta. Rozbil sklo na konferenčnom stolíku, poškodil žalúzie aj stojanový ventilátor," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

"V tej zúrivosti som iba buchol po televízore, lebo hlasno hrala hudba a ten spadol na stolík, preto sa rozbil." Mladá žena pre TV JOJ povedala, že zrejme v dôsledku úderov stratila vedomie. Keď sa prebrala, okolo nej bolo rozbité sklo. Zakrvavená bola pohovka aj oblečenie. "Ja som potom vstala a už tu nikto nebol, utekala som k susedke, nech zavolá policajtov." 

Vladimír sa neskôr do bytu vrátil, no dvere mu už otvorili policajti. Bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia. Polícia už Vladimíra obvinila z prečinu porušovanie domovej slobody v súbehu s prečinu poškodzovanie cudzej veci. "Ja som to oľutoval hneď, keď som to spravil, ľutujem to stále," priznal sa Vladimír. Ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Pozrite si reportáž o podobnom prípade. Opitý muž napadol barmanku v Trenčíne: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy