Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nehoda pre hádku. Opitý muž chcel nabúrať do stromu
Zdielať na

Nehoda pre hádku. Opitý muž chcel nabúrať do stromu

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Nehoda, ktorá vlastne ani nebola nehodou, zamestnala počas neskorého večera záchranné zložky v Spišskej Novej Vsi. Štyridsaťtriročný muž chcel po hádke s partnerkou autom nabúrať do stromu za obcou Smižany. Podľa zistení reportéra TV JOJ Matúša Gavláka šoféroval opitý.

Podľa prvotných informácii si Novovešťan vybral strom pri ceste, ktorý sa nachádza na polceste medzi Smižanami a Iliašovcami. Ako zo sanitky vykrikoval, život si chcel vziať kvôli hádke s partnerkou. Strom však netrafil prednou časťou auta, ale bokom.

Po náraze ho vymrštilo naspäť na cestu, kde ho začalo vo vysokej rýchlosti krútiť. Po vyše sto metroch ostal v protismere v priekope. Hasiči mali hlásenú zakliesnenú osobu v aute. No keď k nehode dorazili, Zdenek už bol v opatere záchranárov. Aj zo sanitky na policajnú hliadku vykrikoval, že chce spáchať samovraždu.

Pomáhali im aj policajti, Zdenek sa dychovej skúške podrobil až na druhý pokus. "S výsledkom viac ako 1,8 promile alkoholu v dychu," uviedla hovorkyňa Lenka Ivanová. "Sťažoval sa na bolesť hornej končatiny. Po ošetrení bol za asistencie polície transportovaný do nemocnice," informovala hovorkyňa záchranárskej skupiny Katarína Načiniaková. 

S ťažko zranenou rukou ho ošetrili v nemocnici. Potom za doprovodu polície vzali muža záchranári na psychiatrickú kliniku.

Pozrite si reportáž o nehode vodiča osobného auta s motorkou, ku ktorej došlo v utorok vo Vrbovom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy