Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena obvinená z kupliarstva stála pred súdom. Vinu popierala
Zdielať na

Žena obvinená z kupliarstva stála pred súdom. Vinu popierala

ROŽŇAVA / Zo zločinu kupliarstva rožňavský vyšetrovateľ obvinil 33-ročnú Denisu, ktorá mala pod nátlakom nútiť k prostitúcii len 15 ročné dievča. Vyhrážať sa jej mala tým, že dievčaťu zoberie jej syna. Vo štvrtok sa Denisa postavila pred okresný súd.

Obvinenú ženu priviezla do budovy súdu policajná eskorta. Denisa bola po celý čas spútaná a opakovala, že o prostitúcii nevedela. "Ja som nechodila do jej izby, že čo ona tam robí alebo nerobí," povedala. 

Podľa informácii TV JOJ ale 15-ročné dievča, ktorému sa aj so synom podarilo od Denisy ujsť vypovedalo, že práve ona ju mala nútiť k prostitúcii a za sexuálne služby mala Denisa od mužov brať peniaze. Obvinená to popiera. Sudca napokon rozhodol o jej vzatí do väzby.   

O tom, že v obci má 15-ročné dievča poskytovať sexuálne služby za peniaze vedelo celé okolie. " Odohrávala sa tu prostitúcia a ľudia z dediny, vlastne susedia nás oboznamovali na obecnom úrade, že sa tu dejú nekalé veci. Takže my sme zakročili ako sme vedeli," povedal starosta obce Michal Fedor. 

Denisa sa jej mala vyhrážať, že jej zoberie dieťa, ak s chlapmi nepôjde. Podľa informácii TV JOJ mala maloletá denne v priemere až 15 klientovPozrite si súvisiacu archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy