Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena predávala 15-ročné dievča chlapom. Za deň ich mala aj viac ako desiatku
Zdielať na

Žena predávala 15-ročné dievča chlapom. Za deň ich mala aj viac ako desiatku

GEMERSKÁ PANICA / Otrasný prípad vyšetrujú rožňavskí kriminalisti. V obci Gemerská Panica malo prostitúciu pod nátlakom a proti svojej vôli vykonávať len 15-ročné dievča. Žena, ktorá dievča na internete mala ponúkať sa jej vraj vyhrážala, že ak s chlapmi nepôjde, zoberie jej syna.

O tom, že v obci má 15- ročné dievča poskytovať sexuálne služby za peniaze vedelo celé okolie. " Odohrávala sa tu prostitúcia a ľudia z dediny, vlastne susedia nás oboznamovali na obecnom úrade, že sa tu dejú nekalé veci. Takže my sme zakročili ako sme vedeli," povedal starosta obce Michal Fedor. Dievča so svojim ročným synom bývalo v prenajatom dome spolu s Denisou. Práve ona mala maloletú ponúkať klientom na internete za
peniaze. Policajti ju v stredu večer predviedli na výsluch. 

"Vzhľadom na prebiehajúce úkony a citlivosť prípadu nie je možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie," vyjadrila sa hovorkyňa polície v Košiciach Lenka Ivanová. Dievča údajne sexuálne služby poskytovalo pod nátlakom. Denisa sa jej mala vyhrážať, že jej zoberie dieťa, ak s chlapmi nepôjde. Podľa informácii TV JOJ mala maloletá denne v priemere až 15 klientov. Peniaze za tieto služby si mala nechávať práve Denisa. 

"Neviem či to robila za peniaze. Mne povedala, že jej za to dali jogurty, plienky," povedala majiteľka domu. Maloletá sa bála o seba i svojho syna. Z domu sa im podarilo ujsť bez vedomia Denisy i majiteľky domu. Aký bude ďalší postup v tejto veci určí až ďalšie policajné vyšetrovanie. 

Nedávno sa taktiež stal prípad, kedy chlapci znásilnili len 15- ročné dievča, hrali hru: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy