Skoro jasno
15°
Bratislava
Mladík pri nehode spravil s autom salto a skončil v koľajisku. Električka bola na dosah
Zdielať na

Mladík pri nehode spravil s autom salto a skončil v koľajisku. Električka bola na dosah

KOŠICE / Všetky záchranné zložky v nedeľu popoludní vyrážali k nehode, ktorá sa stala na košickom sídlisku nad jazerom. Mladý vodič, ktorý viezol v aute ďalších troch pasažierov, nezvládol riadenie. S autom urobil salto a skončil v koľajisku električiek. Posádka mala obrovské šťastie, električka bola v tom čase len o pár metrov ďalej.

Mladík (19) išiel zrejme prirýchlo, nezvládol riadenie v miernej zákrute. Auto sa následne prevrátilo na strechu. Mladý muž sedel za volantom BMW, v smere na most havaroval, zišiel z cesty a prevrátené auto ostalo na električkovej trati. "Samotné vyprostenie tohto vozidla bolo komplikované, keďže bolo na električkovej koľaji, kde bol elektrický prúd," informoval Jaroslav Kučerov z asistenčnej služby. 

Na pomoc preto prišli hasiči a auto z koľajiska odstránili. "K tomuto zásahu bolo povolané špeciálne hasičské vozidlo s hydraulickou rukou," dodáva Kučerov. 

V aute sa viezli spolu 4 ľudia, našťastie vyviazli z nehody bez zranení. U vodiča požitie alkoholu nezistili. Škodu na vozidle predbežne vyčíslili na 5000 eur. Okolnosti dopravnej nehodu sú momentálne v štádiu objasňovania.

Pozrite si archívnu reportáž z nehody, ktorá sa stala v nedeľu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy