Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muž(20) ponúkal dievča na sexuálne služby. Vytvoril jej profil s fotkou
Zdielať na

Muž(20) ponúkal dievča na sexuálne služby. Vytvoril jej profil s fotkou

BREZNO / Breznianski policajti hľadajú 20- ročného mladíka, ktorý si mal nechutným spôsobom vystreliť z mladej dievčiny. Na sociálnej sieti mal podľa polície vytvoriť fiktívny profil s fotkou a s informáciou, že žena ponúka sexuálne služby.

Dvadsaťročný Dominik mal byť podľa polície iniciátorom  pomerne nemiestneho žartu. Fotka mladej dievčiny mala na sociálnej sieti svietiť s ponukou na sexuálne služby a reálnym telefónnym číslom. "Vyšetrovateľ v Brezne vedie trestné stíhanie vo veci ohovárania," povedala hovorkyňa polície v Banskej Bystrici Mária Faltániová. 

Mladej žene začal mobil vyzváňať, volali záujemcovia, ktorí ponuku na internete našli. Zrejme bola poriadne zaskočená aj nahnevaná a prípad neváhala oznámiť na polícii. "Na základe vykonaných procesných úkonov je dôvodne podozrivý zo spáchania tohto skutku 20-ročný muž z Pohronskej Polhory, po ktorom už polícia vyhlásil pátranie ako po hľadanej osobe,"  pokračovala hovorkyňa Faltániová. 

Mladíka policajti hľadali v mieste jeho trvalého bydliska, no neúspešne. Kde sa podozrivý mladík nachádza zatiaľ nevedno. " Prípad je v štádiu vyšetrovania a nie je vylúčené, že počas ďalšieho vyšetrovania dôjde aj k zmene právnej kvalifikácie," dodala Faltániová. V tomto prípade išlo o pomstu alebo o poriadne nemiestny žart. Ak by ste 20-ročného Dominika videli, oznámte to na polícii. 

Pozri si reportáž o chlapcoch, ktorí znásilnili 15-ročné dievča:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy