Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ján odišiel na výlet a viac sa nevrátil. Polícia a príbuzní prosia o pomoc
Zdielať na

Ján odišiel na výlet a viac sa nevrátil. Polícia a príbuzní prosia o pomoc

TVAROŽNÁ / Štyridsaťštyriročný Ján Čarnogurský je nezvestný už takmer mesiac. Príbuzní o ňom nemajú žiadne správy a jeho mobil je nedostupný. Ján mal vážne zdravotné problémy, a tak sa jeho blízki boja najhoršieho.

Muž odišiel z domu 18. júna s tým, že ide na výlet. Podľa slov príbuzných sa ale odvtedy nikomu neozval. Ján miloval autá, motorky ale aj prírodu. Veľmi rád chodieval do lesov v okolí Kežmarku, preto sú príbuzní presvedčení, že môže byť niekde tam. "Celé vojenské pásmo poznal, mal to zmapované. Vedel sa dostať z jednej strany na druhú, čo my ani nevieme," povedala sestra nezvestného. 

Nezvestného 44- ročného Jána Čarnogurského hľadali najskôr jeho kamaráti a príbuzní, no nevedeli si rady. O pomoc požiadali aj políciu. Policajti zachytili signál z mužovho telefónu medzi Podolíncom a Ružbachmi. Z domu odišiel na terénnom aute s poľským evidenčným číslom. "Nezvestný muž je 175 centimetrov vysoký, má prešedivené vlasy a modré oči. Naposledy mal na sebe tmavosivú mikinu, čierne tepláky a obuté mal tmavomodré tenisky," povedal Daniel Džobanik, hovorca polície v Prešove. 

"Bol pochudnutý a mal už prepadnuté líca a bradu," pokračovala sestra. Muž mal vážne zdravotné problémy, kvôli ktorým prosí rodina a polícia verejnosť o pomoc.  Podľa rodiny bol Ján už veľmi slabý, takže kde bude auto, tam bude aj stratení brat. Ak ste videli vozidlo zo záberov alebo máte o mužovi nejaké informácie volajte na linku 158. 

Pozrite si archívnu reportáž o tragickom nájdení nezvestného muža: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy