Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Čelná zrážka pri Terchovej. Rodinu s dvoma deťmi previezli do nemocnice
Zdielať na

Čelná zrážka pri Terchovej. Rodinu s dvoma deťmi previezli do nemocnice

TERCHOVÁ / Hasiči zasahovali pri nehode dvoch osobných áut, z ktorých jedno skončilo na prevrátené na streche. K čelnej zrážke došlo na ceste v katastri obce Krasňany v okrese Žilina.

Šesťdesiatdvaročný Ladislav, ktorý sa vracal z výletu z Terchovej sa snažil čelnej zrážke zabrániť. "Do protismeru mi vybehol Kórejec, ja som sa mu chcel vyhnúť, ale on to strhol," povedal Ladislav. 

"Po príchode na miesto už osoby boli mimo vozidiel v jednom dvaja dospelí a dve deti v druhom dvaja dospelí," povedal veliteľ zásahu hasičov Martin Ďurnek. 

V havarovaných automobiloch sa nachádzalo šesť účastníkov, ktorí utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc, zachytili unikajúce prevádzkové kvapaliny a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru. Štátna cesta bola spočiatku uzavretá, no v súčasnosti hasiči sprejazdnili jeden jazdný pruh.

V červenom aute značky KIA sa nachádzala rodina s dvoma deťmi. Tie boli riadne pripútané. Vodič druhého automobilu sa na nich vyrútil a zrážke sa nepodarilo vyhnúť. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy